Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

6. Limes Slow Bike: Opušteno kroz Kontiju

10.05.2014

Dan kao stvoren za opušteno bicikliranje kroz prirodu. Još kad ti netko pripremi rutu, lagano te vodi i k tome dobro nahrani i napoji, i sve gratis, onda valja samo reći: hvala. Pohvale za današnje, šesto izdanje biciklijade Limes Slow Bike idu domaćinima – vrsarskoj općini i turističkoj zajednici, priređivačima iz biciklističkog kluba Loborika i njihovim kolegama iz Poreča koji su odradili vođene i osiguranje staze.

Na vrsarskoj se rivi danas okupilo pedesetak biciklista, iz Istre, a i nekoliko stranih turista, u širokom rasponu od mlađih od šest do starijih od 66 godina. Limes Slow Bike doista je lagana biciklijada: tek 15-ak kilometara iz Vrsara kroz prekrasan pejzaž obronaka Limskog kanala i prašumu Kontiju prema Kloštru i natrag, s okrepom u lovačkom domu na Stanciji Grande, koju su, tradicionalno i obilno, pripremali i podijelili šefovi Općine i TZ-a predvođeni načelnikom Frankom Štifanićem.

Na povratku još malo zabave za najmlađe i akrobacije BMX-icama, sve u svemu, lijepo uživanje koje je bilo šteta ne iskoristiti.

(Napisao i snimio G. PRODAN, Glas Istre)