Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Limes Bike Tour 6.5.2017.

Rekreativna biciklijada Limes Bike Tour ove godine nudi dva različita itinerera (staza Hobby 17 km i staza Sport 36 km) i  otvorena je za sudionike svih dobnih skupina, različitih zahtjevnosti (težine) a posebno je zanimljiva za obitelji s djecom (staza Hobby).

Više

Prirodne ljepote

Od jadranske obale pa do nizinskih i blago brdovitih reljefa u zaleđu, prirodna blaga Vrsara i okolice vrelo su inspiracije putnicima željnim odmora i opuštanja.

Više

Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu

Ne čekajte ljeto.
Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu, mekoj toplini, bljesku morske površine i mirisima proljeća.

Više

Jutarnja šetnja

Vrsar je od srednjega vijeka smješten na istaknutom brežuljku neposredno uz obalu Jadrana što uvjetuje i postojanje izvrsnih položaja s kojih su dobro vidljivi ovdašnji otoci, otočići, uvale i dražice.

Više

Potraži smještaj

Adria Bike Show – 27.4.-2.5.2017.

Za sve zaljubljenike u biciklizam oranizirali smo za ovogodišnje prvomajske praznike Adria Bike Show – biciklistički kamp u hotelu Pineta.

Kamp je namijenjen dobrim i “manje dobrim” cestovnim biciklistima, ali i za bicikliranje mountain bikeom, trek i gradskim biciklima

Dnevne ture biti će pripremljene prema Vašim sposobnostima i željama.
Istarske ceste odličan su odabir za uvod u biciklističku sezonu. Nude nam prekrasnu prirodu i sigurnost, jer su ture organizirane po cestama s manjim intenzitetom prometa.

Svakog dana ćemo po grupama  s vodičima odlaziti na različite ture, koje će se završavati na bazenu ispod hotela Pineta, gdje ćemo uz zasluženo pivo  i hranu razmjenjivati dojmove s vožnje.
Pobrinuli smo se za svakodnevni tematski party, glazbena i ostala animacija, bogate nagrade, ostale sportske aktivnosti: tenis, SUP, kajak, boćanje

Nismo zaboravili niti na najmlađe. Za vrijeme vašeg bicikliranja za djecu su organizirane različite radionice s stručnim i sigurnim vodstvom.

U kampu je moguće i iznajmiti vrhunski bicikl, dnevno ili za cijelo vrijeme trajanja kampa. Imati ćemo i testne bicikle kao i ostalo biciklističku opremu. Na raspolaganju će Vam biti i biciklistički vodiči i serviseri.

Svoje bicikle moći ćete pospremiti u čuvanom prostoru.

Za vrijeme kampa pobrinuli smo se i za smještaj: hotel i depandansa na osnovi noćenja s doručkom ili polupansionom, apartmani ili autokamp.

Info: