Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Biciklističke staze u Vrsaru i okolici

Dobru kombinaciju bicikliranja i osvježenja morskim povjetarcem možete potražiti na tri službene biciklističke staze u okolici Vrsara koje su unificirano označene. Vrsarske bike staze odlikuje vožnja makadamom i šumskim putovima te dijelom asfaltom, a  svaka od njih nudi brojna odmorišta gdje možete nešto više saznati o kulturi i povijesti ovog kraja.

Označene biciklističke rute različitih su dužina pa se tako svatko u ovisnosti o svojoj fizičkoj spremi može odlučiti za kratku, kružnu ili dugu stazu.

Najduži biciklistički itinerar vodi vas duž zaštićenih dijelova prirode, uz Limski kanal i kroz šumu Kontiju. Ova je vrsarska staza ujedno i jedina staza u Istri za vožnju isključivo kroz prirodu.

Sve informacije o bike stazama Vrsara pronaći ćete na biciklističkim kartama u turističkim uredima i na recepcijama hotela i kampova.

Imate li GPS uređaj, podatke možete preuzeti na našim web stranicama, kao i karte u elektroničkom obliku.