Mobilni vodič kroz Vrsar

Turistička zajednica Vrsara izradila je za Vas mobilni vodič kroz Vrsar ! Android vezija Google play store i iTunes .

WEB CAM "Marina"

  • Temp.zraka: 26.8°C
  • Vlažnost: 72%
  • Vjetar: 29km/h WSW
  • Temp.mora: 27.8°C
  • Tlak: 1004.3 hPa
  • Kiša: 0 mm/h

Hrvatska 365 – Javni poziv

pps_logo-h
×

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas kako je Turistička zajednica Općine Vrsar, zajedno s Turističkim zajednicama Općina Tar-Vabriga, Funtana i Grada Poreča, uvrštena u projekt Hrvatske turističke zajednice „HRVATSKA 365“.

Cilj projekta je poticanje razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone (dalje u tekstu: PPS razdoblje) te uspješne tržišne komunikacije koja može pridonijeti boljoj vidljivosti i vrijednosnoj percepciji Hrvatske kao destinacije koja ima atraktivnu  ponudu u PPS razdoblju.

Projektu se mogu priključiti sve pravne i fizičke osobe koje pružaju ugostiteljske i druge turističke usluge ili obavljaju drugu djelatnost neposredno povezanu s turizmom na području destinacije (Poreč, Tar-Vabriga, Funtana, Vrsar) koje su dale izjavu da će biti poslovno aktivne/otvorene u periodu predsezone i posezone (od 15.05. do 15.10.) i duže (tijekom zime).

Potpisom Izjave koja se nalazi u nastavku potvrđuje se sudjelovanje u PPS projektu Hrvatska365, a svim smještajnim objektima i gospodarskim subjektima koji se uključe u projekt i potvrde otvorenost svojih objekata u navedenom razdoblju bit će omogućena povećana tržišna vidljivost i prepoznatljivost kroz PPS projekt na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini kroz komunikacijske kanale HTZ-a.

Pozivamo Vas da se uključite u program na način da u Turističku zajednicu dostavite popunjenu i potpisanu Izjavu o otvorenosti Vašeg objekta u definiranom razdoblju pred- i posezone sa svim traženim podacima (naziv, adresa, telefon, web, mail, ukupni raspoloživi kapacitet).

>> Pravila-za-osnivanje-i-djelovanje-destinacijskog-PPS-KLUBA

>> ODLUKA o prihvaćanju pravila za osnivanje i djelovanje destinacijskog PPS KLUBA i osnivanju PPS KLUBA

>> PRAVILA-ZA-DODJELU-OZNAKE-PPS-DESTINACIJA

>> HRVATSKA365 – poziv

>> HRVATSKA365 – tekst O PROJEKTU

>> IZJAVA-PPS