Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Limes Bike Tour 6.5.2017.

Rekreativna biciklijada Limes Bike Tour ove godine nudi dva različita itinerera (staza Hobby 17 km i staza Sport 36 km) i  otvorena je za sudionike svih dobnih skupina, različitih zahtjevnosti (težine) a posebno je zanimljiva za obitelji s djecom (staza Hobby).

Više

Prirodne ljepote

Od jadranske obale pa do nizinskih i blago brdovitih reljefa u zaleđu, prirodna blaga Vrsara i okolice vrelo su inspiracije putnicima željnim odmora i opuštanja.

Više

Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu

Ne čekajte ljeto.
Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu, mekoj toplini, bljesku morske površine i mirisima proljeća.

Više

Jutarnja šetnja

Vrsar je od srednjega vijeka smješten na istaknutom brežuljku neposredno uz obalu Jadrana što uvjetuje i postojanje izvrsnih položaja s kojih su dobro vidljivi ovdašnji otoci, otočići, uvale i dražice.

Više

Potraži smještaj

Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu

Ne čekajte ljeto.
Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu, mekoj toplini, bljesku morske površine i mirisima proljeća.

Opustite se i razmazite u hotelu Pineta, osluškujte buđenje prirode u kampu Porto Sole ili uživajte u zalascima koji oduzimaju dah s terase nekog od apartmana u privatnom smještaju.

Ljenčarite uz jutarnji capuccino u našoj slikovitoj luci, a kad ogladnite, naši će vam vrijedni ugostitelji prirediti vrhunske gastronomske doživljaje.

Ako vas put odvede do Limskog kanala, svakako kušajte specijalitete od dagnji i kamenica.
Iskoristite najljepše godišnje doba i biciklom ili pješice istražite našu bike stazu koja će vas kroz maslinike i šumu dovesti do obližnjeg Kloštra i njegovih ugodnih konoba.
Jedinstveni umjetnički doživljaj pružit će vam posjet parku skulptura slavnog Dušana Džamonje ili odlazak na neki od proljetnih festivala zborskog pjevanja.