Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Predavanje za privatne iznajmljivače u utorak, 20.2.2018.

Turistička zajednica općine Vrsar poziva privatne iznajmljivače i sve zainteresirane građane na predavanje koje će se održati u utorak, 20.02.2018. u 16.30h u prostorima Zajednice Talijana Vrsar (Gradska vrata 2)

Više

Edukacijsko – kuharske radionice

Ovim Vas putem pozivamo na suradnju vezano uz edukacijsko – kuharske radionice koje provodi Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o.

Više

Bogata tradicija kulinarstva

U Vrsaru se svi mirisi i okusi stapaju kao skladna uvertira u  prepoznatljivu gastronomiju Istre. Morski plodovi, riba na žaru i mesni specijaliteti ljupkih restorana i autentičnih konoba mali su dio velikog gurmanskog doživljaja koji Vrsar pruža.

Više

Sport, priroda, aktivnosti…

Široka je lepeza sportova i aktivnosti, od tenisa, nogometa, odbojke, košarke pa do boćanja i minigolfa.

Više

Prirodne ljepote

Od jadranske obale pa do nizinskih i blago brdovitih reljefa u zaleđu, prirodna blaga Vrsara i okolice vrelo su inspiracije putnicima željnim odmora i opuštanja.

Više

Potraži smještaj

Edukacijsko – kuharske radionice

Ovim Vas putem pozivamo na suradnju vezano uz edukacijsko – kuharske radionice koje provodi Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. Pazin (AZRRI), u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, s ciljem poboljšanja kapaciteta ljudskih potencijala ugostiteljsko – turističkog sektora.

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., u suradnji s partnerima projekta (Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i podoprivredu, Upravni odjel za turizam i Turistička zajednica Istarske županije), te uz podršku Istarske županije, treću godinu za redom provodi edukacijsko – kuharske radionice, koje se održavaju u dva ciklusa – proljetni i jesenski.

U periodu od 2015. godine do danas, uspješno su provedena tri jesenska i dva proljetna ciklusa radionica, koja sveukupno broje više od 650 polaznika u preko 60 radionica.
U svrhu trajne edukacije ugostitelja, poboljšanja ugostiteljske ponude u Istri te promocije istarske gastronomije, AZRRI, 2018 godinu započinje s proljetnim ciklusom edukacijsko – kuharskih radionica. Proljetni ciklus će se održavati tijekom mjeseca ožujka i travnja te povezivanjem Vaše službene web stranice sa službenom web stranicom AZRRI-a želi se pridonijeti lakšem pronalaženju informacija u svezi ciklusa radionica od strane ugostitelja s područja Vaše lokalne uprave.

Za sve ostale informacije obratite se na email: sara.josipovic@azrri.hr ili na kontakt broj 052 351 596