Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Fran’s Reef Adriatic diving and sailing dobitnik godišnje nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu CBTour 2013

27.09.2013

Turistički obrt Fran’s Reef Adriatic Diving and Sailing iz Vrsara je na nedavnom natječaju CBTour-a 2013. dobio nagradu  u kategoriji „Najbolja usluga hrvatskog poslovnog turizma“ dobio nagradu za projekt: „Razvoj integriranog nautičkog turizma u Vrsaru kroz škole leadershipa, te znanstvenog i arheološkog ronjenja“

O natječaju:

Savez za energetiku Zagreba objavio je službene nominacije za dodjelu prestižne godišnje nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu CBTour 2013., s posebnim naglaskom na održivi razvoj, a koja će se idućega tjedna povodom Svjetskog dana turizma dodijeliti četvrtu godinu za redom u ukupno 9 kategorija.

Na ovogodišnji natječaj za dodjelu nagrade CBTour pristigla je 161 prijava iz cijele Hrvatske. U utrci za nagradu nalazi se 40 turističkih projekata. Nagrada će biti dodijeljena u ukupno 9 kategorija te će biti dodijeljena jedna posebna nagrada na temu ovogodišnjeg Svjetskog dana turizma – Turizam i voda: U zaštiti naše zajedničke budućnosti. Kao i u protekle tri godine, Savez za energetiku Zagreba poseban naglasak, osim na izrazitu kreativnost i inovativnost projekata, stavlja na održivi razvoj. Ove godine poseban fokus prilikom evaluacije pristiglih projekata stavljen je, osim na zaštitu voda, i na energetsku učinkovitost te korištenje obnovljivih izvora energije u turističkoj infrastrukturi.

>> VIŠE O NATJEČAJU