Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Lim Bay Challenge – Sunny Winter Trail

Jeste li spremni za dvije utrke u dva dana? Dosta vam je skrivanja od hladnog vremena unutar četiri zida? Imate slobodan vikend 15. i 16. prosinca? Sunny winter trail dvodnevni je trkački događaj koji će vam pružiti dašak Mediterana onda kada zima pokuca na vrata.

Više

Ronjenje – Tajne jadranskih dubina

Istra nije lijepa samo u zelenoj brežuljkastoj unutrašnjosti i duž razvedene obale na kojoj borovi dodiruju plavi jadran već i u podmorju što je okružuje.

Više

Javni natječaj za izbor najljepšeg balkona/prozora, najljepše okućnice/dvorišta i najljepše uređenog okoliša poslovnog prostora

Više

Kulturno povijesne znamenitosti u Vrsaru

Naziv Vrsar (tal. Orsera) vrlo je star. U srednjovjekovnim, latinskim dokumentima, ime našega gradića nalazimo u raznim varijantama: Ursaria, Ursarium, Vrsarium, Orsaria…

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Javni natječaj za izbor najljepšeg balkona/prozora, najljepše okućnice/dvorišta i najljepše uređenog okoliša poslovnog prostora

Turistička zajednica općine Vrsar raspisuje javni natječaj za odabir najljepše uređenog balkona ili prozora, okućnice ili dvorišta i okoliša poslovnog prostora na području općine Vrsar.

Prijavu mogu izvršiti fizičke i pravne osobe i to za:

Prijave se dostavljaju osobno u Turističku zajednicu općine Vrsar, Obala maršala Tita 6, Vrsar ili putem e-mail-a info@infovrsar.com. Uz prijavu se prilaže 5 fotografija kandidiranog objekta u visokoj rezoluciji (na CD-u ili USB-u) ili poziv našem fotografu koji će prema dogovoru doći i fotografirati kandidirani objekt.

Prijave se zaprimaju zaključno do 15. listopada 2018.

Ocjenjivanje će vršiti komisija prema sljedećim kriterijima:

Svaki od kriterija  boduje se od 1 do 5, pri čemu je najbolji natjecatelj onaj koji osvoji najveći broj bodova u svakoj kategoriji pojedinačno.

Komisija za izbor najljepše okućnice, balkona i najljepše uređenog poslovnog subjekta izvršit će pregled pristiglih ponuda na javni natječaj i donijeti odluku o izboru prijavljenih. Komisija se sastoji od tri člana:

  1. Natalija Vugrinec, direktorica TU TZO Vrsar
  2. Anton Prekalj, komunalni savjetnik, Općina Vrsar-Orsera
  3. Damir Gregurović, voditelj održavanja, Montraker d.o.o.

Svaki sudionik dobit će priznanje, a najuspješniji će biti nagrađeni na sljedeći način:

Nagrada – poklon bon iskoristiv u vrtnom centru u iznosu 1.000,00 kn

Nagrada  – poklon bon iskoristiv u vrtnom centru u iznosu 1.000,00 kn

Nagrada – poklon bon iskoristiv u vrtnom centru u iznosu 1.000,00 kn

Imena nagrađenih biti će objavljena na internetskim stranicama i Facebook stranici Turističke zajednice općine Vrsar. Nagrade će se dodijeliti na proslavi Dana sv. Martina 11.11.2018.

Sve dodatne informacije o navedenom natječaju mogu se dobiti radnim danom u redovnom radnom vremenu u uredu TZO Vrsar, Obala M. Tita 6.