Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Ronjenje – Tajne jadranskih dubina

Istra nije lijepa samo u zelenoj brežuljkastoj unutrašnjosti i duž razvedene obale na kojoj borovi dodiruju plavi jadran već i u podmorju što je okružuje.

Više

Javni natječaj za izbor najljepšeg balkona/prozora, najljepše okućnice/dvorišta i najljepše uređenog okoliša poslovnog prostora

Više

Kulturno povijesne znamenitosti u Vrsaru

Naziv Vrsar (tal. Orsera) vrlo je star. U srednjovjekovnim, latinskim dokumentima, ime našega gradića nalazimo u raznim varijantama: Ursaria, Ursarium, Vrsarium, Orsaria…

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Bogata tradicija kulinarstva

U Vrsaru se svi mirisi i okusi stapaju kao skladna uvertira u  prepoznatljivu gastronomiju Istre. Morski plodovi, riba na žaru i mesni specijaliteti ljupkih restorana i autentičnih konoba mali su dio velikog gurmanskog doživljaja koji Vrsar pruža.

Više

Potraži smještaj

TZO Vrsar objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore manifestacijama u 2019. godini

04.09.2018

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice općine Vrsar  (dalje u tekstu: TZO Vrsar) za manifestacije koje doprinose sljedećim ciljevima:

–    unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude destinacije Vrsar

–    stvaranju prepoznatljivog imidža turizma Vrsara,

–    razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju manifestacija iz točke I.,  i to za zabavne, sportske, kulturne, gastronomske i ostale manifestacije.

Dokumentacija u prilozima: