Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Preko 70 biciklista na vrsaranskom Limes bike tour-u

28.04.2019

Da je Istra prepoznatljivo odredište za bicikliste, bilo za rekreativce ili profesionalce, govori i to što je na MTB biciklijadi Limes bike touru održanoj ovog vikenda sudjelovalo preko 70 ljubitelja biciklizma.

Limes bike tour nastao je u suradnji Turističke zajednice općine Vrsar i hotelijerske kompanije Maistra, a ova biciklijada namijenjena prvenstveno rekreativnim biciklistima i obiteljima s djecom bila je savršena prilika za aktivno obiteljsko druženje u prirodi te uživanje u ljepotama Vrsara i okolice.
Svi sudionici biciklijade mogli su se, prema svojim preferencijama i fizičkoj spremnosti, odlučiti za jedan od dva itinerera – Sport ili Hobby, te se iskušati u bicikliranju kroz zaštićene dijelove prirode, uz Limski kanal i šumu Kontija. Zanimljivo je kako je ova vrsarska staza ujedno i jedina staza u Istri za vožnju isključivo kroz prirodu.

Tijekom biciklijade, koja je započela i završila na vrsarskoj rivi, sudionicima su bili osigurani obrok i piće na odmorištu kod Lovačke kuće u Kontiji, vođenje tijekom vožnje s profesionalnim vodičem i pratiteljima, prateće vozilo te poklon paket.
Po završetku biciklijade, mnogobrojni sudionici su se složili kako je vožnja Vrsarom bila itekako vrijedna truda, te da im je impresivan pogled na brojne otočiće i vrsarski zaljev itekako ”napunio baterije”.

K.Ivančić