Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Prirodne ljepote

Od jadranske obale pa do nizinskih i blago brdovitih reljefa u zaleđu, prirodna blaga Vrsara i okolice vrelo su inspiracije putnicima željnim odmora i opuštanja.

Više

Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu

Ne čekajte ljeto.
Dođite u Vrsar već sada i uživajte u suncu, mekoj toplini, bljesku morske površine i mirisima proljeća.

Više

Jutarnja šetnja

Vrsar je od srednjega vijeka smješten na istaknutom brežuljku neposredno uz obalu Jadrana što uvjetuje i postojanje izvrsnih položaja s kojih su dobro vidljivi ovdašnji otoci, otočići, uvale i dražice.

Više

Potraži smještaj

Press

Vrsar se ozbiljno počeo pripremati za ljetnu sezonu

10.03.2017

Brojnim predsezonskim zabavnim, kulturnim i sportskim manifestacijama koje će se odvijati u Vrsaru do polovice svibnja ove godine, Turistička zajednica Vrsar, koja je njihov promotor, dala je poseban značaj, ciljajući pritom na zadovoljavanje zahtjeva gostiju koji će u tom periodu boraviti u Vrsaru.

Slovencima najbolja vrsarska Valkanela

22.10.2016
U okviru 10. Kongresa hrvatskog kampinga, koji se ovog tjedna održao u Svetom Martinu na Muri dodijeljen je niz priznanja istarskim kampovima.

FOTO NATJEČAJ MONTRAKER 2016.

24.08.2016

Pučko otvoreno učilište Poreč i Turistička zajenica Općine Vrsar raspisuju FOTO NATJEČAJ MONTRAKER 2016.

Natječaj se organizira kao dodatni program Međunarodne studentske kiparske škole Montraker koja se održava od 29. kolovoza do 10. rujna 2016. godine. Škola je nastala kao platforma za praktični rad studenata likovnih akademija, smjera kiparstva.

Istra Inspirit – najava jubilarne pete sezone Istra Inspirita te suradnje s Valamar Rivierom d.d. i Turističkom zajednicom općine Vrsar

17.06.2016

Na održanoj tiskovnoj konferenciji u prostoru HGK – Županijske komore Pula najavljena je jubilarna – peta sezona Istra Inspirita, projekta kreativnog i inovativnog turizma započetog 2012. godine pokrenutog od strane Istarske županije, a čije je operativno poslovanje od ove ogodine preuzela IRTA d.o.o. – Istarska razvojna turistička agencija.

U Vrsaru je održana međunarodna konferencija pod nazivom “Connect – Influence – Inspire – Models, Practice and Policy in Creative Participation”

25.05.2016

“Connect – Influence – Inspire – Models, Practice and Policy in Creative Participation”

Od 19. do 21. 5. 2016. u Hotelu Pineta u Vrsaru održana je 9. međunarodna konferencija pod nazivom “Connect – Influence – Inspire – Models, Practice and Policy in Creative Participation” u organizaciji AMATEO – European network for active participation in cultural activities, Saveza udruga – Hrvatski sabor kulture i Maistre d.d., uz suorganizaciju Općine Vrsar i Turističke zajednice Općine Vrsar, a pod pokroviteljstvom Istarske županije.