Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Turističko naselje Belvedere u Vrsaru započinje turističku sezonu s novim priznanjem

06.04.2016

Turističko naselje Blevedere u Vrsaru pridružilo se Maistrinim najboljim hotelima osvojivši prestižno Travelife Gold priznanje te time dodatno potvrdilo svoju usmjerenost u upravljanju vlastitim društvenim, okolišnim i ekonomskim učincima.

Travelife je, prisjetimo se, međunarodni sustav certifikata koji procjenjuje učinak hotela i drugih smještajnih kapaciteta kroz 150 kriterija održivosti koji uključuju pitanja povezana sa zaštitom okoliša, kao što su smanjenje količine otpada i korištenje energijom, vodom i kemikalijama, ali i pozitivno djelovanje u području društvenih pitanja poput dobrobiti zaposlenika, rada s lokalnom zajednicom, zaštite djece i ljudskih prava. Smještajni kapaciteti također moraju pokazati na koji način podržavaju lokalne tvrtke, njeguju tradiciju zajednice te štite biljni i životinjski svijet.

Maistrin Belvedere raspolaže s 134 sobe i 176 apartmana smještenih na blagoj padini u neposrednoj blizini plaže i centra Vrsara. U sklopu naselja gostima su na raspolaganju ugostiteljski objekti, bazenski kompleks i sunčalište te mogućnost za brojne sportske i zabavne aktivnosti.