Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Rekreativna biciklijada Limes bike tour

Rekreativna biciklijada Limes Bike Tour ove godine nudi dva različita itinerera (staza Hobby 18 km i staza Sport 30 km) i otvorena je za sudionike svih dobnih skupina.

Više

Bogata tradicija kulinarstva

U Vrsaru se svi mirisi i okusi stapaju kao skladna uvertira u  prepoznatljivu gastronomiju Istre. Morski plodovi, riba na žaru i mesni specijaliteti ljupkih restorana i autentičnih konoba mali su dio velikog gurmanskog doživljaja koji Vrsar pruža.

Više

Sport, priroda, aktivnosti…

Široka je lepeza sportova i aktivnosti, od tenisa, nogometa, odbojke, košarke pa do boćanja i minigolfa.

Više

Prirodne ljepote

Od jadranske obale pa do nizinskih i blago brdovitih reljefa u zaleđu, prirodna blaga Vrsara i okolice vrelo su inspiracije putnicima željnim odmora i opuštanja.

Više

Potraži smještaj

Turističko naselje Belvedere u Vrsaru započinje turističku sezonu s novim priznanjem

06.04.2016

Turističko naselje Blevedere u Vrsaru pridružilo se Maistrinim najboljim hotelima osvojivši prestižno Travelife Gold priznanje te time dodatno potvrdilo svoju usmjerenost u upravljanju vlastitim društvenim, okolišnim i ekonomskim učincima.

Travelife je, prisjetimo se, međunarodni sustav certifikata koji procjenjuje učinak hotela i drugih smještajnih kapaciteta kroz 150 kriterija održivosti koji uključuju pitanja povezana sa zaštitom okoliša, kao što su smanjenje količine otpada i korištenje energijom, vodom i kemikalijama, ali i pozitivno djelovanje u području društvenih pitanja poput dobrobiti zaposlenika, rada s lokalnom zajednicom, zaštite djece i ljudskih prava. Smještajni kapaciteti također moraju pokazati na koji način podržavaju lokalne tvrtke, njeguju tradiciju zajednice te štite biljni i životinjski svijet.

Maistrin Belvedere raspolaže s 134 sobe i 176 apartmana smještenih na blagoj padini u neposrednoj blizini plaže i centra Vrsara. U sklopu naselja gostima su na raspolaganju ugostiteljski objekti, bazenski kompleks i sunčalište te mogućnost za brojne sportske i zabavne aktivnosti.