Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

“Goložece di Orsera” od 21. do 28.9.2019.

Istinske hedoniste i gurmane te ljubitelje autohtonih istarskih delicija i dobre kapljice ovog će rujna putevi odvesti u Vrsar.

Više

JAVNI POZIV  ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORE MANIFESTACIJAMA U 2020. GODINI

Turistička zajednica općine Vrsar u postupku sastavljanja Programa rada i financijskog plana za 2020. godinu objavljuje 

JAVNI POZIV  ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORE MANIFESTACIJAMA 

U 2020. GODINI

Više

Ocean Lava Triathlon Vrsar-Croatia, 25.-27. listopad 2019.

Dolaskom jeseni započinje sezona vrhunskih sportskih događanja. Ocean Lava Triatlon uvjerit će vas da je tome tako.

Više

Kulturno povijesne znamenitosti u Vrsaru

Naziv Vrsar (tal. Orsera) vrlo je star. U srednjovjekovnim, latinskim dokumentima, ime našega gradića nalazimo u raznim varijantama: Ursaria, Ursarium, Vrsarium, Orsaria…

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Turističko naselje Belvedere u Vrsaru započinje turističku sezonu s novim priznanjem

06.04.2016

Turističko naselje Blevedere u Vrsaru pridružilo se Maistrinim najboljim hotelima osvojivši prestižno Travelife Gold priznanje te time dodatno potvrdilo svoju usmjerenost u upravljanju vlastitim društvenim, okolišnim i ekonomskim učincima.

Travelife je, prisjetimo se, međunarodni sustav certifikata koji procjenjuje učinak hotela i drugih smještajnih kapaciteta kroz 150 kriterija održivosti koji uključuju pitanja povezana sa zaštitom okoliša, kao što su smanjenje količine otpada i korištenje energijom, vodom i kemikalijama, ali i pozitivno djelovanje u području društvenih pitanja poput dobrobiti zaposlenika, rada s lokalnom zajednicom, zaštite djece i ljudskih prava. Smještajni kapaciteti također moraju pokazati na koji način podržavaju lokalne tvrtke, njeguju tradiciju zajednice te štite biljni i životinjski svijet.

Maistrin Belvedere raspolaže s 134 sobe i 176 apartmana smještenih na blagoj padini u neposrednoj blizini plaže i centra Vrsara. U sklopu naselja gostima su na raspolaganju ugostiteljski objekti, bazenski kompleks i sunčalište te mogućnost za brojne sportske i zabavne aktivnosti.