Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

U okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja čišćeno podmorje kampa Orsera i izvučeno više od pola tone otpada

07.10.2016

Na inicijativu i uz sudjelovanje zaposlenika kampa Orsera, ovoga je tjedna organizirana velika akcija čišćenja podmorja od otpada na području plaže „Vala“. Ova volonterska eko-akcija s ciljem ekološkog  osvješćivanja i čišćenja našeg morskog dobra, provedena je u suradnji s ronilačkim klubom „Triton diving“ koji posluje u kampu te uz sudjelovanje ostalih ronilačkih centara iz okolice (CPA Pula s pet ronioca, RC „Poreč“ iz Brula s 11 ronioca te domaćini, Sport Orsera i RC Triton diving s četiri člana), a akciji su se pridružili čak i strani gosti.

U jednom zaronu izvučeno je više od pola tone različitog otpada –  od stakla i starih guma, do konopa, mreža, stolica, roštilja, betonskih stalaka od suncobrana, kanistera za benzin pa čak i jednog bubnja od perilice rublja.

„Iznimno sam zadovoljan uspjehom provedene akcije i velikim odazivom svih sudionika te im ovom prilikom i zahvaljujem. Naš dugoročni plan je akciju provoditi i dalje, kako bismo uspjeli sanirati i sve ostale kategorije otpada, očuvati podmorje i usaditi ekološku svijest naraštajima koji slijede“, izjavio je Đoni Šimonović, direktor kampa Orsera.

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Kroz svojih osam važnih krovnih programa, Valamar Riviera se za društveno odgovorne projekte i aktivnosti obvezala uložiti ukupno 2,5 % svog godišnjeg prihoda. Program „Čuvajmo prirodne ljepote i okoliš u kojem poslujemo i živimo“ utemeljen je na uvjerenju da je očuvan i atraktivan okoliš osnovni resurs turizma.

Valamar PR