Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Tradizione a tavola 15.10.-15.11.2019.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Ocean Lava Triathlon Vrsar-Croatia, 25.-27. listopad 2019.

Dolaskom jeseni započinje sezona vrhunskih sportskih događanja. Ocean Lava Triatlon uvjerit će vas da je tome tako.

Više

JAVNI POZIV  ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORE MANIFESTACIJAMA U 2020. GODINI

Turistička zajednica općine Vrsar u postupku sastavljanja Programa rada i financijskog plana za 2020. godinu objavljuje 

JAVNI POZIV  ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORE MANIFESTACIJAMA 

U 2020. GODINI

Više

Kulturno povijesne znamenitosti u Vrsaru

Naziv Vrsar (tal. Orsera) vrlo je star. U srednjovjekovnim, latinskim dokumentima, ime našega gradića nalazimo u raznim varijantama: Ursaria, Ursarium, Vrsarium, Orsaria…

Više

Potraži smještaj

Uncategorized

Ribarske fešte 2019.

RIBARSKA FEŠTA je tradicionalna pučka fešta koju slavi cijelo mjesto, s mnoštvom zabave uz folklor, muziku, te nezaobilaznu kulinarsku ponudu morskih specijaliteta.

Podmorje, autor: Toni Prekalj

Na nedavno održanom tradicionalnom natječaju u podvodnoj fotografiji „OnLine 12/13“ slovenskog sportsko ronilačkog društva iz Ljubljane, Anton Toni Prekalj, zaposlen u komunalnom odjelu Općine Vrsar, te do prošle godine predsjednik, a od ove tajnik čak dvaju sportskih ribolovno-ronilačkih društava RK Ugor i SRD Baraj iz Vrsara, osvojio je izvrsno 3.mjesto na tom online natječaju u kategoriji kompakt „UWL“ podvodne fotografije.
Podvodnu fotografiju zavolio je još prije 10 godina i od tada do danas aktivan je kao fotograf i kao iskusni instruktor ronjenja. Sa svojim podvodnim fotografijama već tri godine za redom na državnim natjecanjima stalno je među prvima.

 

Hrvatska 365

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas kako je Turistička zajednica Općine Vrsar, zajedno s Turističkim zajednicama Općina Tar-Vabriga, Funtana i Grada Poreča, uvrštena u projekt Hrvatske turističke zajednice „HRVATSKA 365“.