Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Vrsar se ozbiljno počeo pripremati za ljetnu sezonu

10.03.2017

Brojnim predsezonskim zabavnim, kulturnim i sportskim manifestacijama koje će se odvijati u Vrsaru do polovice svibnja ove godine, Turistička zajednica Vrsar, koja je njihov promotor, dala je poseban značaj, ciljajući pritom na zadovoljavanje zahtjeva gostiju koji će u tom periodu boraviti u Vrsaru. Polazeći od rezultata koje su takvi eventi dali prethodnih godina i u promociji vrsarske destinacije, TZO Vrsar je ove godine te evente digla na viši nivo kako po brojnosti tako i po sadržaju. Za njihovo organiziranje TZO Vrsar će u ovoj godini izdvojiti preko 1,7 milijuna kuna od kojih jedan dio pripada i predsezonskim manifestacijama.

Sve je započelo 14. međunarodnom etapom biciklističke utrke koja je startala na vrsarskoj rivi 9. ožujka. Već 17. ožujka teniski tereni u Petalonu ugostit će međunarodni teniski tumir Memorijal Slavoj Greblo za dječake i djevojčice do 12 godina. Od 25. ožujka do 3. travnja Vrsar postaje pozomicom još jednog velikog teniskog događaja, 33. po redu međunarodnog teniskog tumira Perin Memorijal za tenisače i tenisačice
do 18 godina.
Mjesec travanj obiluje mnogobrojnim kultumim, sportskim i zabavnim manifestacijama, a započinje Faks festivalom, međunarodnom manifestacijom koja objedinjuje pjevačke zborove i puhačke orkestre koji će se od 6. do 9. travnja predstaviti kako gostima tako i ostaloj publici. Dana 8. travnja vrsarski ženski pjevački zbor Mendule domaćin je, zajedno sa TZ-om, susreta pjevačkih zborova pod nazivom Pramaliće.
Vjerska proslava sv. Jurja održati će se na otoku san Giorgio 23. travnja.
Otvoreno prvenstvo u stolnom tenisu Kup Alpe-Adria još je jedna od sportskih manifestacijama kojoj je Vrsar domaćin od 20. do 23. travnja. U istom vremenskom terminu Vrsar će ugostiti pjevačke zborove, sudionike F.A.KS.-a, Festivala amaterskog stvaralaštva, a eventi u travnju završavaju prvom ovogodišnjom Ribarskom feštom 28. travnja.
Svibanj je rezerviran isključivo za zabavne manifestacije, a započinje proslavom Praznika rada 1. svibnja piknikom na gradskoj plaži i dvjema Ribarskim feštama, 5. i 12. svibnja.

S. B. Glas Istre