Vrsar, Istra, službeni site turističke zajednice Vrsar

Službene informacije Turističke
zajednice Vrsara

Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Zbog izvanredne situacije u vezi koronavirusa, registracija u eVisitor sustav je prilagođena za sljedeće kategorije obveznika:

  • – novi korisnici kuća za odmor i
  • – stanovnici općina/gradova koji primaju goste.
Više

Važna obavijest privatnim iznajmljivačima !

Do drugih informacija, mole se iznajmljivači da se pridržavaju sljedećih uputa:

Više

Važna obavijest

U svrhu suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, Turistička zajednica općine Vrsar će od 16.03.2020. do daljnjega zatvoriti info punkt i turistički ured.

Više

OTKAZANO !!! Limes Bike tour 25.4.2020.

U moru rekreativnih biciklijada na Istarskom poluotoku sve je značajniji Limes bike tour u organizaciji Turističke zajednice Vrsara. Ova je manifestacija prvenstveno namijenjena obiteljima s djecom, ali otvorena je i za sudionike svih ostalih dobnih skupina.

Više

Casanova Tour

Giacomo Casanova, najpoznatiji svjetski zavodnik, te njegovi posjeti Vrsaru u doba Vrsarske grofovije poslužili su kao inspiracija za Casanova tour. 

Više

Potraži smještaj

Vrsarskoj marini sedmu godinu titula najbolje

14.02.2013

Strani nautičari koji posjećuju specijalizirani njemački web site Skippertipps sedmi put su najboljom među istočno-jadranskim marinama proglasili vrsarsku. Za sobom je ostavila marine na Braču, Šolti, u Primoštenu, Vodicama, Tribunju, Segetu …

Od istarskih marina na listi su se našle još ona u Umagu na trećem mjestu, ACI u Puli na petom mjestu i Červar Porat na trinaestom mjestu. Nautičari su ocjenjivali četiri kategorije: čistoću i zaštitu prirode, ambijent i postrojenja, ljubaznost osoblja i cijene u marini i restoranu marine.

Vrsarska je imala najviše ocjene u čak četiri kategorije.

Valja reći da se marina Vrsar na prvom mjestu ove liste prvi put pojavila 2005. godine i titulu potvrdila sljedeće godine, a primat drži zadnjih pet godina. U trinaest godina, koliko se vrši ocjenjivanje, vrsarska se marina šest godina našla na prvom mjestu.

V. H. Glas Istre