Tour has been succesfully added to your trip planner!

FOTONATJEČAJ „Skriveni fotograd - Vrsar“

Dragi naši gosti, stanovnici i zaljubljenici u fotografiju,

u Vrsaru na rivi otvorena je izložba zagrebačkog fotografa Damira Hoyke pod nazivom 'Skriveni fotograd' koja se može pogledati od 30.6. do 30.7.2023. 

Za vrijeme održavanja izložbe moguće je sudjelovati u fotonatječaju koji raspisuje Turistička zajednica općine Vrsar. Cilj fotonatječaja je potaknuti zaljubljenike u fotografiju da otkriju skriveni Vrsar i zabilježe ga fotoobjektivom.

Pozivamo vas da prošetate lokacijama označenima na mapi koje su inspirirale Hoyku da na njima pronađe „skriveni Vrsar“. Dopustite da vam njegove fotografije rasplamsaju maštu i probudite fotografa u sebi! Pogledajte naš grad na drugačiji, novi način i pošaljite nam kreativne fotografije prepoznatljivih lokacija Vrsara.

NAČIN SUDJELOVANJA U FOTONATJEČAJU „SKRIVENI FOTOGRAD - VRSAR“

 1. Snimite što kreativnije fotografije sa bilo kojih lokacija u Vrsaru.
 2. Svoje najkreativnije fotografije pošaljite u digitalnoj formi na e-poštu tzvrsar@gmail.com najkasnije do 30. srpnja 2023. godine u ponoć.
 3. Natjecatelj može poslati maksimalno tri fotografije. 
 4. Pristigle fotografije pregledat će fotograf Damir Hoyka i odabrat će tri autora čiji su ga se radovi najviše dojmili. Odabrane autore očekuju vrijedne nagrade. 

UVJETI PRIJAVE NA FOTONATJEČAJ: 

Za vrijeme održavanja izložbe moguće je sudjelovati u fotonatječaju koji raspisuje Turistička zajednica općine Vrsar. 

Svaki sudionik fotonatječaja može poslati najviše tri fotografije. Fotografije se šalju digitalno na e-poštu tzvrsar@gmail.com najkasnije do 30. srpnja 2023. godine u pola noći. U predmetu e-pošte potrebno je navesti „ZA FOTONATJEČAJ SKRIVENI FOTOGRAD“, a u tekstu pošte ime i prezime autora, adresu, broj telefona, nazive fotografija i lokaciju fotografije (koja  mora biti iz Vrsara). Fotografije moraju biti autorske i prilikom prijave ne smiju prelaziti veličinu od 500 kb.

Pristigle fotografije pregledat će fotograf Damir Hoyka i odabrat će tri najbolje fotografije. Autore najboljih fotografija očekuju nagrade. 

  Nagrade: 

 1. mjesto - 300 €;
 2. mjesto - 200 €;
 3. mjesto - 100 €.

Organizator natječaja zadržava pravo korištenja nagrađenih fotografija, uz obavezno navođenje imena autora, za potrebe objava na internetu i tiska povezanih sa destinacijom. Ostale fotografije pristigle na natječaj neće se koristiti bez prethodne obavijesti i dopuštenja autora.

 

Info

 • Organizator: TZ općine Vrsar 
 • Mjesto: Vrsar Orsera
 • Lockacija: Riva
 • Info: +385 (0)52 441 746
 • Email:info@infovrsar.com 
 • Web: www.infovrsar.com