Tour has been succesfully added to your trip planner!

Prijave za sudjelovanje na 6. Forumu obiteljskog smještaja u Pazinu

Hrvatska gospodarska komora (Odjel za turizam) organizira 6. Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Ovogodišnji FOS održat će se u Pazinu, 12. do 13. studenog u Spomen domu Pazin.

Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu održati će se i  panel na temu „Budućnost obiteljskog smještaja“ na kojem se očekuju predstavnici Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice, Zajednice obiteljskog turizma HGK koji će raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljski smještaj i njegovoj poziciji u narednoj Strategije razvoja održivog turizma do 2030 godine.

Prvi dan posjetitelje još očekuju predavanja o Booking.com trendovima za 2022. godinu, kao i atraktivno predavanje o važnost suradnje privatnih iznajmljivača sa pružateljima ostalih usluga u turizmu.

Drugi dan u dinamičnom tempu predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljivo predavanje o prilagodbi novim turističkim trendovima i kako kvalitetno osmisliti strategiju upravljanja cijenama svojih objekata. Također, moći će se poslušati predavanje o važnosti stalne edukacije iznajmljivača obiteljskog smještaja. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i kako se što bolje pozicionirati na Google tražilici da bi vaš objekt bio vidljiviji potencijalnim gostima.

Na kraju, održat će se i predavanje o poreznom položaju pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na stranici Foruma https://fos.hgk.hr/

Sudjelovanje na FOS-u je besplatno uz obveznu online prijavu putem linka PRIJAVITE SE

NAPOMENA: Svi posjetitelji Foruma moraju imati važeće EU Digitalne COVID potvrde.

Za one koji nemaju EU digitalnu COVID p otvrdu testiranje će biti omogućeno ispred ulaza u Spomen dom.