Tour has been succesfully added to your trip planner!

Vatromet, Febra, Griff & ZUCCHERO Celebration band na 4. Ribarskoj fešti u Vrsaru

Četvrta ovogodišnja Ribarska fešta održava se na rivi u Vrsar u petak 12. kolovoza  u 19 sati kada počinje zabavni program uz ponudu ribljih specijaliteta i dječji kutak s radionicama za najmlađe posjetitelje.  Zabava će potrajati dugo u noć i kulminirati vatrometom u 23:00 sata.

Igre za djecu na temu mora

Najšareniji kutak Ribarske fešte je dječji kutak s radionicama na temu mora za najmlađe posjetitelje. Djecu očekuju crtanje, slikanje, izrada akvarija, oslikavanje lica, pecanje ribica i mnogo kreativne zabave koju za ovu priliku osmislila udruga Birikina. Radionice u dječjem kutku su besplatne i održavaju se za vrijeme fešte od 19.00 do 22.00. Najmlađi gosti pozvani su da se uključe na radionice i animaciju na rivi.

 

Morske i istarske delicije za gurmane

Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pečeni krakovi od hobotnica, ražnjići od karamali, pljukanci s kaneštelama i šparugama, kapešante, pedoći, riblja pašteta, riblja salata, salata od folpi, bruger od tune ili sabljarke i mnoge druge.  Svi meniji prve Ribarske fešte su dostupni na web stranici https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/.   Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet, kojeg će na četvrtoj ovogodišnjoj fešti pripremati Nikola Bikić na štandu s bijelom ribom.

 

Ako želite kušati, pokloniti ili odnijeti kući neku izvornu istarsku deliciju, za vrijeme Ribarske fešte svoje će proizvode nuditi istarski OPG-ovi, te će se na vrsarskoj rivi naći maslinovo ulje, likeri, rakije, voće i povrće, prirodna kozmetika, proizvodi od drva, lavande i mnogi drugi.

 

Febra i Griff & ZUCCHERO Celebration band

Na pozornicu prvi stupa bend Febra koji izvodi pop, jazz, soul i blues muziku s prizvukom rockabillyja uz koju će i najmirnije noge morati zaplesati. Glavna zvijezda večeri su Griff & ZUCCHERO Celebration band koji nudi nezaboravnu atmosferu s najboljim hitovima, uključujući “Overdose d'amore”, “Baila Morena”, “Cosi' celeste” , “Diavolo in me”, “Senza una donna”, “Per colpa di chi”, “Bacco Perbacco ” i mnoge druge. Nastup koji ne želite propustiti.

 

Vatromet u 23:00 sata!

Središnja Ribarska fešta ovogodišnjeg ljeta kulminirat će vatrometom u 23 sata. Dođite, i proslavimo ljeto zajedno!

 

Web https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/

Facebook https://www.facebook.com/VrsarIstria

INSTA https://instagram.com/vrsarinspires/