Tour has been succesfully added to your trip planner!

Vino, film i glazba u tri termina u srpnju u vinarijama Fakin, Matošević i Dvorac Belaj

Krajolici brižljivo uređenih vinograda prepoznatljiva su slika Istre, poznate upravo po vrhunskim vinima. Zahvaljujući Kinu Istra, vinogradi postaju i neponovljiva kulisa za prikazivanje filmova u samom srcu ove regije. Novi program Kino u vinogradu donosi užitak gledanja tri glazbena filma u ovom jedinstvenom ambijentu na otvorenom.

10. srpnja u vinariji Fakin u Brkaču kod Motovunabit će prikazan film Buena Vista Social Club.

15. srpnja u vinariji Matošević u Krunčićima prikazuje se dokumentarni filmAmyo životu prerano preminule zvijezde Amy Winehouse.

I treći film u programu govori o jednom velikom glazbeniku. 18. srpnja u vinogradu  pored dvorca Belaj i tamošnje vinarije  gledatelji će uživati u filmu Ptica na žici, koji prati Leonarda Cohena na njegovoj europskoj turneji 1972. godine.

Cijena ulaznica za svaku projekciju je 50 kuna, a u nju je uključena i pokoja čaša vina dobrodošlice koja će pomno birati domaćini vinari. Početak druženja je u 20.30 sati.

Vino, film i glazba tri su užitka kojim ćemo nazdraviti životu, ali i skorašnjem Motovun Film Festivalu koji će se održati od 27. do 31. srpnja.