Tour has been succesfully added to your trip planner!

Istria 300 - Obavijest o privremenoj regulaciji prometa

Povodom održavanja cestovne rekreativne biciklističke manifestacije Istria300, 7.10.2023. prometnice na trasi biciklističke utrke bit će privremeno u potpunosti zatvorene za promet u vremenskim periodima prema sljedećem rasporedu: 

- 6:45-7:30 Poreč – Vrsar

- 7:00-8:00 Vrsar – Sv. Lovreč

Neovisno o privremenoj regulaciji prometa koja će biti na snazi toga dana, hitne službe i sva vozila koja imaju za cilj brigu o sigurnosti i zdravlju stanovnika bit će propuštena uz povećane mjere osiguranja.

Više informacija o privremenoj regulaciji prometa nalazi se OVDJE

Organizaciju utrke potpisuje tvrtka Bike Triangle d.o.o. iz Pule čiji osnivači imaju bogato iskustvo u organizaciji najviših sportskih manifestacija u našoj zemlji i šire (CRO Race, Ironman Slovenian Istria 70.3, Istria Granfondo, Großglockner Mountain Run, Großglockner Bike Challenge) koji zajedno rade na razvijanju novog cikloturističkog proizvoda s ciljem promocije Istarske županije i Republike Hrvatske kao sportske i cikloturističke destinacije.

Start i cilj ovog cestovnog biciklističkog maratona bit će u Gradu Poreču, a na kojem će ove godine nastupiti oko 2.500 sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Osim same utrke, manifestacija Istria300 bit će popraćena četverodnevnim programom od 5. do 8. listopada 2023. s brojnim aktivnostima i programima koji će privući brojne posjetitelje.S ciljem pravovremenog informiranja šire javnosti o posebnoj prometnoj regulaciji i korištenju obilaznih pravaca kretanja, u prilogu Vam dostavljamo grafički prikaz i okvirni vremenik trajanja posebne prometne regulacije kako bi građani koji se zateknu na samoj trasi utrke u vrijeme privremene prometne regulacije znali kako najbrže doći do željene destinacije.