Tour has been succesfully added to your trip planner!

Tjedan odmora vrijedan

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica u postupku su ponovnog pokretanja akcije i kampanje pod nazivom „Tjedan odmora vrijedan“ kojom se u terminu od 16. do 25.10.2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede (50% popusta na usluge). Na sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i lječilišnog turizma.

Dovoljno je prijaviti se na stranicu www.tjedanodmoravrijedan.hr te prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i sporta i HTZ-a koje će biti aktualne u tjednu od 16. do 25.10.2020. Prijaviti se možete već danas.

Prijave
Prijave su otvorene do 01. listopada 2020. na službenim web stranicama akcije Tjedan odmora vrijedan.

Vrijeme trajanja akcije je od 16.10 do 25.10.2020.

Svoju djelatnost možete registrirati ovdje, besplatno unijeti svoju ponudu te u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a.Preuzmite letak.