Tour has been succesfully added to your trip planner!

Ribarska fešta

Opojan miris svježe ribe na gradelama, kao dio bogate ponude istarske gastronomije, veselo druženje uz glazbu i ples tijekom cijelog ljeta, od travnja do rujna, u Vrsar priziva mnogobrojne posjetitelje.

Datumi

31 svi24 21 lip24 12 srp24 26 srp24
09 kol24 30 kol24 20 ruj24

Omiljeno vrsarsko šetalište od svibnja do rujna postaje srdačan domaćin najposjećenije fešte u slavu ribarima i njihovim ulovima.

U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti.

Tijekom održavanja ribarskih fešta kušajte plodove čistog Jadranskog mora, naučite od Vrsarana tajne uspješnog ribarenja i uz čašicu vrhunske istarske malvazije zapjevajte iz dubine srca napojeni izvornim morskim blagodatima.

Vrsarske ribarske fešte slavlja su ribi i morskim plodovima u čast koja se uvijek nastavljaju dugo u toplu mediteransku noć pod zvjezdanim svodom.

Igre za djecu na temu mora

Najšareniji kutak Ribarske fešte je dječji kutak s radionicama na temu mora za najmlađe posjetitelje. Djecu očekuju crtanje, izrada akvarija, pecanje ribica i mnogo kreativne radionice koje su besplatne. Ovim putem pozivamo naše najmlađe goste da se uključe na radionice i kušaju riblje specijalitete.

 

Morske i istarske delicije za gurmane

Gourmet ponudu čini tematski podijeljenih punktovi na bijelu ribu, plavu ribu, školjke te fritto misto. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kanaštrelama i šparugama, kapešante, pedoći, riblja salata, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.  

Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet.

Osim odlične gastronomije, organizatori su se pobrinuli za dobru zabavu, pa će publiku zabavljati FUNBOX BAND i LEMONDE BAND. 

Početak fešte je u 18 sati. 

Napomena: 
Organizator zadržava pravo izmjene programa. Termini su podložni promjenama u slučaju lošeg vremena.

Info