Tour has been succesfully added to your trip planner!

Lim Bay Challenge

Najveća pustolovina Limskog kanala je ekipna utrka koja će izazvati vaš um, dovesti vas do ruba izdržljivosti i testirati spretnost do zadnjeg atoma snage, obilježit će vam sjećanje zauvijek.

Trickeri su pripremili je dvodnevnu pustolovinu u kojoj će, 12. i 13. svibnja, izazov pronaći svatko željan kretanja u prirodi. Prvog dana na programu je klasična pustolovna utrka namijenjena dvočlanim ekipama. S nepoznate lokacije natjecatelji uz pomoć kompasa i karte kreću kroz ljepote Vrsarskog arhipelaga, Limskog kanala i njegovog zaleđa. U 60 km dugoj avanturi izmjenjivat će se trčanje, vožnja biciklom, veslanje, abseil, gradska orijentacija te još poneko iznenađenje koje će sudionicima omogućiti da upoznaju zapadnu Istru na najzanimljiviji način.

Za sve one željne pustolovine, ali ne i potpuno spremne na cjelodnevnu aktivnost, u ponudi je i kategorija Light koja će na kraćoj udaljenosti dočarati sve ljepote ovog sporta, ali pri tome ipak iskušati i vašu izdržljivost i volju.

Drugog dana, sa startom i ciljem u turističkom resortu Belvedere, održava se klasični treking za sve ljubitelje trčanja. Za iskusne trkače osmišljena je Planinarska kategorija duga 25 km, a ljubitelji kratkih i brzih distanci mogu se okušati u kategoriji Fun & run na stazi dugoj 10 km.

Ako vam se pak sve ovo čini nedostižnim, a želite provesti aktivan dan sa svojom obitelji, Trickeri su vam pripremili obiteljsku utrku dužine 1 km, u duhu lova na blago, pa će i oni najmlađi na zabavan način imati priliku osjetiti što znači biti pustolovac. I nemojte misliti da ne možete - jer do granica prvo treba doći da bi se one pomaknule.

Vidimo se na Lim bay challengeu gdje sjećanja traju.

Info