Tour has been succesfully added to your trip planner!

Lim Bay Challenge

Avanturistička i trail running utrka

Datumi

04-06 lis24

Lim Bay Challenge je outdoor event čije je 8. izdanje na rasporedu od 4. do 6.10.2024.

 

U sklopu eventa svi zainteresirani natjecatelji, rekreativci te ljubitelji outdoor sadržaja moći će sudjelovati na avanturističkim i treking utrkama.

 

Trickeri su pripremili dvodnevnu pustolovinu namijenjenu dvočlanim ekipama u kojoj će izazov pronaći svatko željan kretanja u prirodi. Klasična avanturistička utrka kreće sa nepoznate lokacije, a natjecatelji uz pomoć kompasa i karte kreću kroz ljepote Vrsarskog arhipelaga, Limskog kanala i njegovog zaleđa. U 60 km dugoj avanturi izmjenjivat će se trčanje, vožnja biciklom, veslanje, abseil, gradska orijentacija te još poneko iznenađenje koje će sudionicima omogućiti da upoznaju zapadnu Istru na najzanimljiviji način.

 

Za sve one željne pustolovine, ali ne i potpuno spremne na cjelodnevnu aktivnost, u ponudi je i kategorija Light koja će na kraćoj udaljenosti dočarati sve ljepote ovog sporta, ali pri tome ipak iskušati i vašu izdržljivost i volju.

Drugog dana, sa startom i ciljem u turističkom resortu Belvedere, održat će se, za sve ljubitelje trčanja i orijentacije, treking utrka dužine cca 25km.

 


Na eventu moguće je odabrati:
1. Avanturističke utrke dužinskih kategorija Ultra 65-70 km i Light 35-40 km
2. Treking - Challenger kategorija 25km 
3. Free climbing tečaj
4. Nordic walking turu


Stoga pozivamo sve ljubitelje avanture i prirode da dođu od 4/10 i 06/10/2024. u resort Belvedere te osjete i upoznaju sve čari zapadne Istre i njezina zaleđa.

 

Info

ZA DETALJNE INFORMACIJE, STAZE, PRIJAVE