Šetnje prirodom

Šetnja šumom smiruje um, svjež zrak pročišćava pluća, poboljšava pažnju i memoriju, pozitivno djeluje na kreativnost, podiže imunitet i energiju te harmonizira cijeli organizam. Povezivanje s prirodom neutralizira negativne efekte suvremenog načina života, snizuje razinu stresa i zapravo je najjeftiniji i najdostupniji način da učinimo nešto dobro za svoje zdravlje.

Otkrijte razne itinerere i ideje za šetnju šumom sami, s prijateljima, s djecom, obitelji ili psom. Ovisno o tome da li vas zanima flora i fauna, povijest, rekreacija ili hedonizam inspirirajte se ovim itinererima. Tematski turistički paketi za Stazu sv. Romualda razvijeni su u sklopu projekta Interreg SI-HR "Enjoyheritage".

Staza svetog Romualda

Terenska nastava Kontija za učenike trećeg razreda OŠ

Saznajte više
IMG 4669
IMG 4651

Mali drvodeterminatori

Šetnja za vrtićku djecu koja će probuditi ljubav prema prirodi i zavičaju, poticati i ohrabrivati dječju radoznalost i želju za istraživanjem.

Saznajte više

Walk with the Dog

Saznajte kako se vi i vaš najbolji četveronožni prijatelj možete zabaviti u našoj divnoj šumi Kontiji.

Saznajte više
TZ TINA 4
Limski Kanal (7)

Sol, pijesak, šuma i kamen

Upustite se u šetnju koja ujedinjuje čovjekovu potrebu za kretnjom i sportom, edukacijom o području na kojem se nalazi i potrebu za relaksacijom koju naše more i šuma mogu pružiti.

Saznajte više

Staza zdravog života

Već četrdeset minuta hodanja u šumi snižava razinu stresa, krvni tlak i otkucaje srca te povećava energiju i raspoloženje. Pokrenite se!

Saznajte više
The Old Man 5279790 1920