Tour has been succesfully added to your trip planner!

Istria300

Najbolje iskustvo u životu za ambiciozne bicikliste iz čitavog svijeta!

Datumi

07 lis23

Istria300. Ride your Limits! Impresivne biciklističke rute po nekim od istarskih najljepših cesta i najspektakularnije lokacije osigurat će vam najbolje biciklističko iskustvo u životu.

Vrhunac vikenda je Istria300, biciklistička ruta kroz čitavu Istru. Ostvarite svoj san i vozite bicikl po ruti duljine do 300 kilometara. Ruta će biti zatvorena za promet. Svi sudionici započinju i završavaju vožnju na istome mjestu, u prekrasnom Poreču, a tijekom same vožnje odlučuju se za željenu udaljenost. Ponuđene će biti dvije opcije i moći ćete se prebaciti na rutu od 235 ili 155 kilometara.

Događaj Istria300 bit će popraćen četverodnevnim programom od 5. do 8. listopada u Poreču. Sajam Istria300 Expo, predavanja i obiteljski program zasigurno će vaš boravak u Poreču učiniti nezaboravnim. Istria300. Ride your Limits.

Napomena: 

Na dan 7.10.2023. bit će zatvorene dionice u sljedećim vremenskim razmacima: 

- 6:45-7:30 Poreč – Vrsar

- 7:00-8:00 Vrsar – Sv. Lovreč

Neovisno o privremenoj regulaciji prometa koja će biti na snazi toga dana, hitne službe i sva vozila koja imaju za cilj brigu o sigurnosti i zdravlju stanovnika bit će propuštena uz povećane mjere osiguranja.

Više informacija o privremenoj regulaciji prometa nalazi se OVDJE

Info