Tour has been succesfully added to your trip planner!

Penjanje

Sportsko penjanje je sport kojim se mogu baviti djeca i odrasli, a područje Vrsara savršeno je odredište za penjače početnike i obitelji s djecom. Penjanje je moguće kroz cijelu godinu zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi. 

Nezaboravan pogled koji se pruža sa stijena Limskog zaljeva uljepšat će vam sunčane zimske dane s obitelji. Penjalište je bogato dugačkim i lakšim smjerovima, ali ni napredniji penjači neće ostati kratkih rukava.

Nezaboravan pogled koji se pruža sa stijena Limskog zaljeva

Foto Produkcija 001

ORGANIZIRANO PENJANJE

Škole penjanja na raspolaganju su svima, od najmlađih, koji neustrašivo osvajaju visine do odraslih, bez obzira na kondiciju, jer svatko sam određuje svoj tempo.

 

Vođene ture s certificiranim instruktorom, koji će svakog penjača podučiti kako što uspješnije osvajati visine, izvanredna su prilika da se uz sigurno vodstvo upustite u doživljaj prepun adrenalina, upoznavajući istovremeno atraktivne istarske krajolike.

 

Najam opreme će omogućiti i najmlađim uzrastima uživanje u avanturi osvajanja "vertikala", svladavajući tajne ovog zanimljivog sporta kroz školu penjanja, i to uza sve potrebne mjere sigurnosti te pod budnim okom instruktora.

 

 

KONTAKT, INFORMACIJE I PENJALIŠTA U ISTRI

      • SPORTSKO PENJAČKI KLUB „SPK MUNTRAVO“ 

      • SPORTSKO-PENJAČKI SAVEZ ISTARSKE ŽUPANIJE